Rap Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kadıköy Acil Ve Türkçe Rap Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı

2 posters
YazarMesaj
CrimiNal_DisSpa
Site Kurucusu
Site Kurucusu
CrimiNal_DisSpa

Erkek
Başarı Puanı :
Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Right_bar_bleue

Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Empty
MesajKonu: Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı   Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 11:16 am

oku gözüm

bu boku ben başlatmadım,önce onun köpekleri beni disslediler,waterfall bunun içindi,paranı verdimse cebimdeki paraya göz diktikleri içindi.kimsenin reklama ihtiyacı yok kimse reklam peşinde değil.bana yapılmadığı takdirde başka diss falanda düşünmüyorum .

adrenalin e gelince süresiz erteledim 10 parça falan var ama okul a başlayacağım yani daha yolu var. ama underground trackler herzaman çıkartacağız.

sevgiler.

sansar salvo
CezasLı
Newbie
Newbie
CezasLı

Kadın
Lakap : Tazz
Başarı Puanı :
Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Right_bar_bleue

Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Empty
MesajKonu: Geri: Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı   Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 9:36 am

qüzeL payLa$ım tatLı beLamm lol! ßöLe bi $aRkı yok yHa müKemmeL bi$i $aRkı lol!

Sansar Salvo-Waterfall,adrenalin,Paranı verdim-Açıklamarı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sansar Salvo-Waterfall
» Sansar Salvo-Gariban
» Sansar Salvo-Psikoz